Guguloaie in nuca de cocos

Pentru 5 persoane
Pregatire: 20 min
Coacere: n/a

Ingrediente:
  • 500 g biscuiti (Hansa, Petit Beurre)
  • 100 g margarina
  • 50-100 ml lapte
  • 100 g nuca/alune maruntite
  • 1 esenta de rom
  • 2 lg cacao + pentru ornat
  • nuca de cocos

Sfaramati biscuitii cu mana intr-un castron si adaugati in ploaie cacao.
Adaugati nuca si margarina si amestecati bine, apoi turnati, putin cate putin, lapte si rom, pana la obtinerea unei paste omogene, mai tari.
Din compozitia obtinuta se formeaza guguloaie, care se dau prin cacao si nuca de cocos.

(Cacaoa in compozitie aduce cumva aminte de bomboanele “amandine”.
Altfel, se poate renunta la rom si cacao si o vom folosi numai pentru a “tavali” guguloaiele.)

Pofta buna!

About Retzetar de... fericire

Despre lucruri lumesti care ne fac viata frumoasa.

Posted on 3 December, 2009, in √ Bucatariile lumii, Bucataria romaneasca, DESERT, Deserturi fara coacere, Diverse deserturi, Guguloaie in nuca de cocos and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: