Guguloaie in nuca de cocos

- 500 g biscuiti (Hansa, Petit Beurre)
- 100 g margarina
- 50-100 ml lapte
- 100 g nuca/alune maruntite
- 1 esenta de rom
- 2 lg cacao + pentru ornat
- nuca de cocos
Sfaramati biscuitii cu mana intr-un castron si adaugati in ploaie cacao. Adaugati nuca si margarina si amestecati bine, apoi turnati, putin cate putin, lapte si rom, pana la obtinerea unei paste omogene, mai tari. Din compozitia obtinuta se formeaza guguloaie, care se dau prin cacao si nuca de cocos.
(Cacaoa in compozitie aduce cumva aminte de bomboanele “amandine”. Altfel, se poate renunta la rom si cacao si o vom folosi numai pentru a “tavali” guguloaiele.)
Pofta buna!
Posted on 3 December, 2009, in √ Bucatariile lumii, Bucataria romaneasca, DESERT, Deserturi fara coacere, Diverse deserturi, Guguloaie in nuca de cocos and tagged alune, DESERT, desert usor, guguloaie, nuca de cocos, usor de preparat. Bookmark the permalink. Leave a comment.
Leave a comment
Comments 0