Tartine cu pasta de conopida

- 1 conopida mica (500 g)
- 10 felii de paine toast/20 felii de bagheta
- 20 rosii cherry
- 20 masline negre fara samburi
- 1 lingurita boia
- 100 gr crema de branza)
- cateva fire marar si patrunjel
- sare, piper
Se curata conopida, se desface in buchetele mici si se pune la fiert in apa cu sare. Dupa ce a fiert bine se paseaza conopida, amestecandu-se cu sare, boia, piper si verdeata tocata marunt. Se adauga, peste amestec, crema de branza si se omogenizeaza. Painea se rumeneste in toaster si apoi se taie pe diagonala. Se pune pe fiecare tartina pasta de conopida cu branza si apoi se orneaza cu cate o rosie cherry si o maslina. Se serveste ca si aperitiv.
Pofta buna !
Posted on 3 December, 2009, in ANTREURI, √ Bucatariile lumii, Bucataria franceza, Tartine cu pasta de conopida and tagged branza, conopida, tartine, toast. Bookmark the permalink. Leave a comment.
Leave a comment
Comments 0