Tartine cu pasta de conopida

Pentru 5 persoane
Pregatire : 15 min
Fierbere : 15 min

Ingrediente :
  • 1 conopida mica (500 g)
  • 10 felii de paine toast/20 felii de bagheta
  • 20 rosii cherry
  • 20 masline negre fara samburi
  • 1 lingurita boia
  • 100 gr crema de branza)
  • cateva fire marar si patrunjel
  • sare, piper

Se curata conopida, se desface in buchetele mici si se pune la fiert in apa cu sare.
Dupa ce a fiert bine se paseaza conopida, amestecandu-se cu sare, boia, piper si verdeata tocata marunt.
Se adauga, peste amestec, crema de branza si se omogenizeaza.
Painea se rumeneste in toaster si apoi se taie pe diagonala.
Se pune pe fiecare tartina pasta de conopida cu branza si apoi se orneaza cu cate o rosie cherry si o maslina.
Se serveste ca si aperitiv.

Pofta buna !

About Retzetar de... fericire

Despre lucruri lumesti care ne fac viata frumoasa.

Posted on 3 December, 2009, in ANTREURI, √ Bucatariile lumii, Bucataria franceza, Tartine cu pasta de conopida and tagged , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: