Bruschette, o mica poveste

Cu acest termen, originar din centrul Italiei, vine desemnata o felie de paine taraneasca prajita in cuptor sau pe gratar, de care “se sterge” un graunte de usturoi, cand aceasta inca este calda si peste care se toarna apoi un fir de ulei de masline, piper si sare.

In afara de rosii coapte taiate in cuburi sau, cum se serveste in Piemonte, cu o felie de sunca, bruschetta poate fi pregatita cu o infinita varietate de ingrediente.

In continuare, voi incerca sa adaug cat mai multe variate de bruschette (pe care le veti gasi la “aperitive”) si va astept cu pareri si idei.

Miana

About Retzetar de... fericire

Despre lucruri lumesti care ne fac viata frumoasa.

Posted on 4 December, 2009, in De ce.... Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: