Flori de camp

Aseara am iesit la plimbare, fara o tinta precisa, fara sa vrem sa ajungem undeva sau sa vedem ceva anume. La iesirea din oras am decis sa luam strada spre Val d’Orcia, atat de draga noua, cu pajistile intinse si dealurile acum cu grau verde, maci si papadii.

Ne-am oprit la jumatatea drumului pentru ca am gasit o alta strada – noua pentru noi, neasfaltata si plina de cratere – aveam sa aflam mai tarziu – si am decis sa vedem unde duce. La un moment dat am vazut ca ajungea la Chianciano, un oras dragut, cu foarte multe hoteluri si magazine, care iarna doarme, iar vara nu respira de turisti. “Paese” (orasul vechi) este mult mai mic decat cel din Montepulciano (si-am sa va povestesc intr-o zi de amandoua), frumoase amandoua, dar diferite, asa ca n-o sa le compar.

Inainte de a ajunge in civilizatie, am gasit un loc deschis, unde am putut opri un sfert de ora sa culegem cateva flori de camp. Atat de multe culori, atat de multe tipuri de flori… pareau sadite acolo si totusi sunt convinsa ca din salbaticia locului vine si toata frumusetea lui. Nu am fotografii cu minunatul apus si nici cu acele pajisti inflorite, dar va daruiesc putin parfum de sfarsit de primavara, cules din acel loc minunat…

About Retzetar de... fericire

Despre lucruri lumesti care ne fac viata frumoasa.

Posted on 29 May, 2010, in De ce... and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. 6 Comments.

  1. Ma bucur Miana ca ti-a placut aceasta calatorie.Foarte frumos povestit. Felicitari!!!!

  2. Sunt atat de frumoase florile de camp…

  3. Ce frumoase sunt! 🙂

  4. Hei, sa te distrezi, sa te relaxezi si sa faci poze sa ne arati.:D Florile de camp sunt superbe, sunt atat de…colorate.:D

  5. Miana, ma bucura buchetul pe care-l vad fotografiat de tine, pentru ca imi aduce aminte de bucuria fiecarei flori culese, atunci cand vreau sa fac buchetul perfect.
    Imi place sa fac buchetele culegand flori de camp… 🙂

  6. Retzetar de... fericire

    Sunt inca si mai frumoase acolo, la ele acasa. Dar eu inca nu am invatat sa las lucrurile frumoase la locul lor, asa ca am o piatra de pe fiecare varf si din fiecare izvor de munte in apele caruia mi-am scufundat picioarele. Intr-adevar, este foarte frumos sa faci un buchet, culegand si admirand fiecare floricica in parte.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: