Marche – Umbria – Lazio

Nu ma refer la nicio echipa de fotbal si nici la vinurile (bune, dealtfel) care se gasesc in aceste 3 regiuni ale Italiei.

Am inceput seria atunci cand am vizitat Parcul National al Muntilor Sibillini si cu siguranta nu se va opri aici. Astazi am realizat ceva: in 4 luni, din aprilie, cand am inceput sa iesim – pentru ca soarele a inceput sa incalzeasca Italia cam pe-atunci – in cateva luni, deci: am vazut din Italia aproape cat am vazut pana acum din Romania. Din pacate, resursele necesare pentru a calatori erau destul de limitate, din fericire – acum reusim sa iesim mai des.

Daca se intampla sa fim amandoi liberi in aceeasi zi, mergem sa vizitam un orasel, un burg medieval sau sa vedem Val d’Orcia, atat de draga si deja mentionata si alta data.

Pentru ca am avut motiv de sarbatoare, ca si data trecuta, am plecat “sa colindam” 2 zile. Si pentru ca sfatuitorul principal (colega de munca – Tiziana) ne-a dat 2 locatii intre care exista o distanta de cam 100 de kilometri, am decis ca ar fi cazul sa avem si o a treia locatie. Asa ca am vizitat in prima zi: Grotte di Frasassi (Pesterile Frasassi), in aceeasi seara si in dimineata urmatoarei zile: Assisi – minunatul oras la poale de munte si de unde poti admira o vale imensa si Cascata delle Marmore (Cascada Marmore) in dupa-amiaza celei de-a doua zi.

In cursul zilei va voi povesti cate ceva despre fiecare, ajutata si de fotografii…

Advertisement

About Retzetar de... fericire

Despre lucruri lumesti care ne fac viata frumoasa.

Posted on 10 August, 2010, in Calatorii, De ce... and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. 1 Comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: