Cartofi copti cu Raclette

Pentru 2 persoane

Pregatire: 5′

Coacere: 30′

Ingrediente:

  • 2 cartofi mari intregi
  • 100 g Raclette
  • sare
  • piper

Cartofii intregi se pun in cuptorul incins pentru 30 de minute, sa se coaca.

Cand sunt gata, se taie in 2, iar cele 4 parti se pun pe folie de aluminiu si deasupra se pun felii de Raclette, dupa care se mai pun in cuptor pentru 5 minute, sa se topeasca branza.

Se scot cartofii si se presara cu piper proaspat macinat si sare.

Se servesc fierbinti.

Pofta buna!

About Retzetar de... fericire

Despre lucruri lumesti care ne fac viata frumoasa.

Posted on 23 October, 2011, in • Retete usor de pregatit •, Bucataria franceza, GUSTARI and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. 3 Comments.

  1. Draga Miana,
    Reteta ta suna interesant, dar as dori sa stiu ce sunt raclettele?

    Valentin din Romania

    • Retzetar de... fericire

      Draga Vali, Raclette este un tip de branza frantuzesc.
      MIroase puternic si are un gust foarte bun. Mi s-a spus ca la francezi, cu cat miroase mai tare, cu atat e mai buna branza. Aceasta este foarte buna!!!

  1. Pingback: First Words « Gabriela Elena

Leave a comment