AMR in stand by

Acum (adica zilele astea) pregatim invitatiile, adica ne chinuim sa decidem ce imagine, ce text s.a.m.d.

Pana acum, de cand n-am mai vizitat retzetarul, am fost acasa, am cumparat si stabilit cea mai mare parte a lucrurilor pentru marele eveniment si ne-am mutat in Lombardia, care poate nu e la fel de frumoasa ca Toscana, dar are cu siguranta farmecul ei.

Deocamdata am batut aproape fiecare poteca de pe langa Ispra si, de mai multe ori, strazile micului oras de campie, unde muntii stau sa-ti formeze orizontul, iar lacul sa-ti ofere spectacole de lumini in fiecare zi. Din cate am citit, nu e cel mai frumos si nici cel mai dezvoltat oras de pe malul Lacului Maggiore, dar este un loc ce, daca ai mijloc propriu de transport, iti permite sa ajungi cu usurinta la ski, iarna si, chiar fara masina, vara sa faci baie intr-o apa prin care, chiar adanca de 2-3 metri, poti numara pietrele.

Cel mai mult m-am bucurat ca aici “e la moda” sa ai bicicleta. Iar tema pentru al doilea week-end in Ispra este aceea de a gasi 2 biciclete care sa se apropie cat mai mult de “best” in pret si calitate.

Urmatoarea pe lista este “sa ne vedem” cu verighetele “in mana”, si deja vom fi aproape gata de nunta. In acest caz pot da un sfat celor direct interesati, si anume, pentru Bucuresti, mergeti in Obor sau Magazinul Victoria. Pretul aurului este mai mic decat cel anuntat zilnic de BNR (ma refer la cel de 14K) si nu va lasati pacaliti, platind manopera, gasiti usor si fara acest cost. Inca un pont (eu asa l-am considerat) daca nu vreti culoarea aurului turcesc, cereti ca aliaj argintul, astfel, ele vor fi tot din aur galben, dar cu tenta alba si nu rosiatica, asa cum se intampla in cazul utilizarii cuprului ca aliaj. Un pic de chimie… (ma scuzati, cei care n-au niciun interes “in the matter”, dar nu m-am putut abtine.)

Toate cele bune!

Advertisements

About Retzetar de... fericire

Despre lucruri lumesti care ne fac viata frumoasa.

Posted on 7 February, 2011, in De ce.... Bookmark the permalink. 4 Comments.

  1. Mult succes în toate și ție!
    Să reușiți să organizați totul bine! 🙂

  2. Pai hai cu invitatiile alea! 🙂 Unii dintre noi le asteapta cu mare nerabdare! 🙂

  3. Retzetar de... fericire

    Multumim de urari, Diana. Speram si noi sa organizam totul cat mai bine inainte, astfel incat sa ne bucuram de ziua aceea si sa nu avem griji.
    Criss, invitatia nu o veti vedea mai devreme de Paste, dar stiti ca voi nu aveti nevoie de cea “oficiala”, sunteti printre primii pe lista…

  1. Pingback: Fragil « Gabriela Elena

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: