Supa crema de telina
Ingrediente:
- 1 telina – doar frunze,
- 1 bucata mica de radacina de telina,
- 1 ceapa,
- ulei de masline,
- piper proaspat macinat,
- sare,
- 3-4 lg. de smantana dulce de gatit.
Se curata si se spala telina si ceapa si se pun impreuna la fiert, pana s-au inmuiat bine.
Se paseaza impreuna cu o mica parte din apa si se mai completeaza ulterior, daca vrem ca supa sa fie mai lichida (aceasta trebuie insa sa ramana densa, de aceea nu vom adauga toata apa in care au foert legumele).
Se adauga 2-3 lg. de ulei de masline, smantana dulce, un praf de piper macinat si 1/2 lgt. de sare, se amesteca bine si se serveste imediat cu crutoane de paine sau ca atare.
Pofta buna!
Posted on 11 April, 2012, in Supe-crema, SUPE/CIORBE. Bookmark the permalink. Leave a comment.
Leave a comment
Comments 0