Ciorba de legume cu stevie
Pentru 4 portii
Pregatire: 15′
Fierbere: 30′
Ingrediente:
- 3 cartofi,
- 3 morcovi,
- 1 ceapa,
- frunze de stevie (un manunchi cu diametrul de cam 20 de cm),
- fidea (dupa preferinte),
- sare,
- optional, vegeta.
Se curata legumele, cartofii se taie in cuburi mici (cu latura de aprox. 1 cm), iar morcovii in jumatati de rondele subtiri. Ceapa se toaca marunt.
Toate acestea se pun la fiert, iar dupa 15 minute, se adauga stevia spalata si taiata in bucati de 3-4 cm.
Dupa alte 5 minute se adauga fideaua si vegeta si se mai fierbe alte cateva minute. Se sareaza, dupa gust si se opreste focul.
Se serveste fierbinte.
Pofta buna!
Posted on 11 April, 2013, in √ Bucatariile lumii, Bucataria franceza, FEL PRINCIPAL and tagged ardei, ciorba, dovlecei, fidea, mancare de post, post, vegeta. Bookmark the permalink. 1 Comment.
Asa repede si usor…?! Ghici cine mananca ciorbita maine ..? 😀 (Ca azi la ora asta nu mai sunt decat cainii maidanezi in piata si de cultivat stevie nu m-am apucat. Inca. 🙂 )