Salata de quinoa (1)

salata quinoa
 
Pentru 2 persoane
Pregatire: 10 min
Coacere: 20 min
 
Ingrediente:
  • 100 g quinoa,
  • 3 lg. ulei de masline,
  • 50 g branza feta,
  • 3 rosii medii,
  • 100 g rucola,
  • 1 cutie mica de porumb,
  • migdale feliate,
  • sare.
Se spala quinoa in apa rece, se scurge si se pune la fiert: o parte de quinoa si doua parti de apa.
 
Cand ajunge ajunge la punctul de fierbere, se da focul incet, se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba 10′. Cand timpul s-a scurs, se stinge focul si quinoa se lasa inca 5 minute, sub capac.
 
salata quinoa 2
 
Se pune uleiul de masline si un praf de sare, se amesteca putin si apoi se adauga branza si rosiile taiate in cubulete, rucola, porumbul si migdalele.
 
Se amesteca si se serveste imediat.
 
Pofta buna!
 
Pofta buna!

About Retzetar de... fericire

Despre lucruri lumesti care ne fac viata frumoasa.

Posted on 18 August, 2013, in ANTREURI, √ Bucatariile lumii, Bruschette, Bruschette cu ton si ceapa, Bucataria italiana and tagged , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: