Salata de quinoa (1)
Pentru 2 persoane
Pregatire: 10 min
Coacere: 20 min
Ingrediente:
-
100 g quinoa,
-
3 lg. ulei de masline,
-
50 g branza feta,
-
3 rosii medii,
-
100 g rucola,
-
1 cutie mica de porumb,
-
migdale feliate,
-
sare.
Se spala quinoa in apa rece, se scurge si se pune la fiert: o parte de quinoa si doua parti de apa.
Cand ajunge ajunge la punctul de fierbere, se da focul incet, se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba 10′. Cand timpul s-a scurs, se stinge focul si quinoa se lasa inca 5 minute, sub capac.
Se pune uleiul de masline si un praf de sare, se amesteca putin si apoi se adauga branza si rosiile taiate in cubulete, rucola, porumbul si migdalele.
Se amesteca si se serveste imediat.
Pofta buna!
Pofta buna!
Like this:
Like Loading...
Related
About Retzetar de... fericire
Despre lucruri lumesti care ne fac viata frumoasa.
Posted on 18 August, 2013, in ANTREURI, √ Bucatariile lumii, Bruschette, Bruschette cu ton si ceapa, Bucataria italiana and tagged branza feta, dieta vegetariana, feta, mama cerealelor, mananci sanatos, migdale, porumb, quinoa, retete vegetariene, rosii, rucola, salata, salata de vara, sare, ulei de masline. Bookmark the permalink. Leave a comment.
Leave a comment
Comments 0