Parmezan raw-vegan
Am început să folosim acest ”parmezan” de câteva luni și de atunci nu îi mai simțim lipsa originalului, așa cum o făceam până nu demult. Nouă ne place foarte mult și e nelipsit din frigider.
Pentru 1 borcan de 1 l
Pregatire: 5′
Ingrediente:
- 1 ceașcă de nuci;
- 1 ceașcă de susan;
- 1 ceașcă de semințe decorticate de floarea soarelui;
- 2 cești de drojdie inactivă;
- sare (1 lingurită).
O ceașcă are 100ml.
Se macină fin nucile si semințe (cu un robot de bucătărie), se adaugă drojdia si sarea, după gust, se amestecă bine și se pune la păstrat într-un recipient de sticlă.
Se servește cu paste.
Poftă bună!
Rețeta originală și sursa mea de inspirație: http://ligiapop.com/2015/01/07/parmezan-raw-vegan/.
Posted on 15 April, 2015, in • Retete usor de pregatit •, Bucataria franceza, GUSTARI and tagged parmezan, parmiggiano, Paste, raw vegan, vegan. Bookmark the permalink. Leave a comment.
Leave a comment
Comments 0