Borș de sfeclă roșie

image

Excelent. Vi-l recomand cu căldură, mai ales într-o zi răcoroasă, chiar de vară.🙂

Pentru smântână, vă recomand să o puneți în castron și să adăugați un pic de borș, să amestecați bine și apoi restul până umpleți bolul, pentru a evita ca smântâna să se măzărească.

Rețeta o găsiți aici:
http://prajituricisialtele.ro/2012/02/29/bors-de-sfecla-rosie/.

Poftă bună!

About Retzetar de... fericire

Despre lucruri lumesti care ne fac viata frumoasa.

Posted on 16 August, 2015, in De ce.... Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: