Invitatie

Salutare tuturor,

 

Ati incercat o reteta?

Cu siguranta v-ati format o parere: a durat mai mult pregatirea ei sau mai putin, ati adaugat un condiment in plus si a fost delicioasa… orice bucatar are secretele lui… dar acestea sunt mai de apreciat atunci cand sunt impartasite cu cei din jur.

 

Astept cu nerabdare parerile voastre!

Miana

 

Miana

Advertisement
 1. Buna ziua,

  V-am vizitat blogul si este foarte interesant si as dori daca sunteti de accord sa facem schimb de bannere. Eu dezvolt acum site ul http://www.horiavirlan.ro care va deveni un portal bine pus la punct in tot ce tine de retete culinare retete bauturi regimuri dietete sanatoase restaurante in tara etc …. Va fi un site sub forma de revista dar in acelasi timp un portal complet in acest domeniu.
  Daca sunteti de accord astept un reply din partea dvs.

  Cu Stima,

  Razvan Ivan
  http://www.bte.ro
  http://www.horiavirlan.ro

 2. Ma bucur fosrte mult ca v a placut blogul meu,si am intrat fosrte curioasa din fire sa vad cine mi a scris acolo un comentariu,sunt innebunita dupa fructele de mare insa nu prea stiu sa le pregatesc,asa ca de multe ori renunt sa mi satisfac aceasta placere,noua pentru mine ,asadar reteta de scoici ar fi grozava,vreau sa spun ca aveti un blog interesant si util,admir femeile care bucutaresc pentru ca si mie imi place la nebunie insa nu am timp si daca gatesc ceva bun si mananc ,ceea ce nu este tocmai bine pentru silueta mea ce incepe sa capete proportii:)),insa v am adaugat la lista de bloguri pe care le citesc pentru ca mi va fi cu siguranta util atunci cand voi dori sa gatesc intr o duminica ceva,cu drag Darias http://dariasme.blogspot.com,va mai astept pe la mine.

 3. Ok, sper sa nu fie cu suparare insa te-am trecut in lista mea de: “musai trebuie sa-i vezi” , pentru a-mi fi mai aproape. 🙂

 4. Sigur ca nu-i cu suparare. Esti binevenita aici tot timpul, cu conditia sa imi spui cum ti-au iesit bucatele dupa retetele mele. Serios acum, chiar ma bucur, multumesc.

 5. Frumos blogul si eu dezvolt unul acuma cu fel si fel de retete si asi dori sa fac schimb de link-uri.Blogul meu se numeste :Retete de Retete si URL-UL: http://mechetiuc2006.wordpress.com/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: