Banane (prajiturile copilariei) la cuptor
Asta seara mi-am achitat o datorie veche si am facut prajiturile banane, dar in varianta “light”. Le-am framantat cu ulei in loc de untura si le-am copt in loc sa le prajesc. Simt ca am pierdut gustul de prajit, insa regasesc in continuare aroma biscuitilor atat de iubiti in copilarie.
Va invit sa le incercati. 🙂 Maine voi reveni sa va spun cum sunt dupa o zi… Acum sunt foarte bune.
Iata si reteta originala: https://retzetar.wordpress.com/2010/03/09/banane/.
O seara buna!
Miana
Posted on 11 February, 2013, in De ce... and tagged banane, prajituri. Bookmark the permalink. 1 Comment.
A doua zi au devenit putin mai tari, insa erau in continuare bune.
Trebuie sa admit ca, desi incerc sa evit grasimile si prajelile, le prefer pe cele in varianta originala. 🙂 Motivul: sunt mai fragede si sunt mai gustoase.