Bruschette cu ton si ceapa

Pentru 4 persoane
Pregatire: 15 min + 30 min de odihna
Coacere: 5 min

Ingrediente:

  • 4 felii de paine taraneasca
  • 2 cepe rosii mici
  • 160 g ton in ulei
  • 4 rosii
  • ulei de masline
  • oregano
  • sare

Curatati cepele, taiati-le in rondele si lasati-le in apa pentru 30 de minute.
Spalati rosiile si opariti-le 1 minut in apa fierbinte. Curatati-le de coaja si seminte si taiati-le in cubulete.
Scurgeti tonul de ulei, adaugati rosiile si ceapa scursa bine.
Condimentati cu sare, ulei si un praf de oregano.
Prajiti feliile de paine in cuptorul deja incins la 200° C, timp de 4 minute, pe fiecare parte.
Scoateti-le din cuptor, puneti-le pe un platou si asezati pe fiecare din compozitia de ton cu ceapa.
Serviti imediat.

Pofta buna!

About Retzetar de... fericire

Despre lucruri lumesti care ne fac viata frumoasa.

Posted on 4 December, 2009, in ANTREURI, √ Bucatariile lumii, Bruschette, Bruschette cu ton si ceapa, Bucataria italiana and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a comment